Tietosuojaseloste


Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Netsecur Finland Oy (Y-tunnus: 2993433-3 )
Varpusentie 11B, 80130 JOENSUU

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Petri Hukka
Puhelin 050-596 0533
Sähköposti info@netsecur.fi

Rekisterin nimi

Netsecur Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Netsecur.fi asiakkaaksi tai ostanut Netsecur.fi Oy:n tavaraa.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitoon. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen sekä silloin, kun informoimme asiakkaitamme verkkokaupan uusista tuotteista tai muista Netsecur Finland Oy:n verkkokaupan asioista. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin käyttötarkoitus on Netsecur Finland Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Netsecur Finland Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Netsecur Finland Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Asiakkaalla on oikeus kieltää kohdennettu mainonta, korjata virheet rekisterissä tai kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Netsecur Finland Oy:lle, info@netsecur.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot
  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot
  • Maa

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Netsecur Finland Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä viranomaisten velvoittaessa tai väärinkäytösten selivtyksessä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen hävittämistä lähettämällä pyynnön Netsecur Finland Oy:lle, info@netsecur.fi tai rekisterinhoitajalle kirjallisesti.

Rekisterin suojaus

Rekisterin suojaus, turvallisuus ja henkilötietojen luottamuksellisuus on varmistettu parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin keinoin. Tiedot on suojattu asiattomalta ja luvattomalta käytöltä.

Palvelut

Tietoa meistä

Asiakastiedot

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 28.6.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Netsecur Finland
Petäjätie 14
80110 Joensuu

050-5960533
info@netsecur.fi
www.netsecur.fi
2993433-3

Kauppa myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin hintavirheiden kohdalla sekä muutoksiin tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen verrattuna tuotteen yleiseen hintatasoon. Tälläisessa tapauksessa asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Netsecur Finland yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Tallenna tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa ilmoita yhteystietosi. Tarkasta lähetyksen sisältö, että se vastaa tilaamiasi tuotteita.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Netsecur Finland
Petäjätie 14
80110 Joensuu

050-5960533
info@netsecur.fi
www.netsecur.fi
2993433-3

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen sekä maahantuojan varastotilanteesta. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Yleinen toimitusaikamme on 2-7 arkipäivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Toimitamme tuotteet vain Suomeen.

Ylivoimainen este

Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske ohjelmistotuotteita tai palveluita.

Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia. Jos tuote on avattu tai suojamuovi on avattu, raukeaa palautusoikeus. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, asiakkaan on otettava yhteyttä Netsecur Finlandiin sopiakseen palautuksesta, info@netsecur.fi. Asiakas vastaa kaikista palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Takuu

Uusille laitteille takuun myöntää valmistaja.

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan alkuperäisen ostopäivän mukaan.

Ennen takuuseen toimitusta ole yhteydessä Netsecur Finlandiin, info@netsecur.fi tai puhelimitse 050-596 0533

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, peritään toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.